2013. június 9., vasárnap

Jessie J - Wild (feat. Big Sean & Dizzee Rascal)

Jessie J visszatérő kislemeze, a Wild már több mint két hete, kijött, de azóta most először volt alkalmam leírni a véleményem róla.
Először is le kell szögezni, hogy a dal nagyon jó. Fülbemászó és pörgős dallamához jó szöveg és zseniális alap társul. Emellett Jessie egyedülálló hangja, amelyet a Who You Are óta jelentősen fejlesztett, is megmutatkozik a Wild-ban.
A számnak az egyetlen, de annál nagyobb negatívuma a két közreműködő rapper. Teljesen szétszaggatják a dalt összefüggéstelen, rossz és a témához nem illő rapjeikkel. Először Big Sean kerül sorra a lehető legvalószínűtlenebb helyen, a második pre-chorus helyett, és azt ecseteli, hogy ha piranhákkal úszna, valószínűleg halat vacsorázna. Majd Jessie visszatér a refrénben, és visszahozza a kellemes hangulatot, amit a bridge-ben Dizzee Rascal tipor porba. Sajnos a rapper szövegét nem tudom kritizálni, hiszen idióta kiejtése miatt egy szót sem értek belőle.
A Wild Jessie J legjobb dala lehetett volna a két borzalmas közreműködő nélkül, de még a két rappel együtt is a legjobbak közé tartozik. Egy kis promócióval brit első is lehetne, de hát ilyet ne várjunk Jessie-től!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése