2013. február 4., hétfő

Beyoncé Super Bowl fellépése

Madonna tavalyi elképesztő fellépése után már nagyon vártam, hogy idén Beyoncé mit tesz le az asztalra. Előadása teljesen másmilyen volt, mint a pop királynőjéé, de ezen a módon felejthetetlen és elképesztő.

Beyoncé fellépését olyan belépéssel indította, hogy leesett az állam. Az énekesnő minden lehetséges színpadi effektet kihasznált előadása megnyitásához, és ez rendkívül látványossá tette azt. A Love on Top-ban megcsillogtatta a hangját, ami jó kezdés volt a híresen tehetséges előadó performanszának megnyitására. A Crazy in Love pedig tánctudásának megmutatására adott alkalmat amellett, hogy mai napig ez Beyoncé egyik legnagyobb slágere. Az End of Time és a Baby Boy helyett - habár szeretem mindkét dalt - választhatott volna nagyobb slágereket, mert ennél a két számnál szerintem kicsit lapossá vált a fellépés. A Destiny's Child újraegyesülése várható volt, ám mégis meglepő, hiszen Kelly Rowland és Michelle Williams csatlakoztak Beyoncé-hoz a Single Ladies-re, ami így, velük kiegészülve hatalmas show-t hozott. A Halo tökéletes zárás volt a fellépésnek, hiszen ez B legszebb dala, amitől így élőben a hideg futkosott a hátamon.

Habár a fellépés közel sem volt olyan látványos mint a tavalyi, Beyoncé a hangi adottságaival kompenzálta ezt a hiányt, míg Madonna végig playbackelt. Ezután a show után mindenképp elmegyek a The Mrs. Carter World Tour-ra, hiszen ezt a hangot hallani kell élőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése